Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Nicole Peng Ms. Nicole Peng
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-769-81710115 email:etop@etopwh.com
Produk Artikel
Tentang Kami
ANDOP WIREHARNESS LIMITED mangrupikeun IATF-16949 sareng produsén wiring konpormasi UL anu disertakeun, ogé perusahaan mangrupikeun R&D sareng pabrik manufaktur kawat abah sareng konektor. Tempatna di Dongguan, Guangdong kalayan lahan pepelakan anu ngahontal 15.000 m2.

Kaseueuran konsumén urang OEM atanapi ODM di AS, Jerman, Jepang, Australia, Swédia, jsb. ETOP ngagaduhan garis produksi sampling khusus maranéhna, ogé nganggo departemén alat internal internal anu dilengkepan lengkep pikeun SR, konektor, bagian plastik, atanapi bagian-bagian alat séjén. cekap Sareng tim kami tiasa ngadukung konsumén sareng langkung seueur saran sareng téknologis pikeun ngembangkeun produk énggal na. Sadaya ieu tiasa ngabantosan para pelanggan ngpencét L / T pisan sareng tooling paling kompetitif sareng biaya sampling.

Kauntungan utama ETOP nyaéta nyayogikeun bantuan desain abah, prototyping gancang di bumi (CAD, SOLIDWORK), rékayasa rékayasa, pembuatan alat, ogé nampi fleksibel Qty, bahkan kalebet damel jam-jam pikeun nyayogikeun syarat waktos péngkolan balik-balik. . Kapuasan palanggan mangrupikeun prioritas utama urang.

Kalayan langkung ti sapuluh taun pangalaman sareng kamampuan ngabantosan para nasabah kami dina sagala rupa industri, ETOP bakal yakin janten AVL anu mumpuni sareng mitra manufaktur anu dipercaya. Ngan bebas ngahubungan kami upami anjeun peryogi solusi kawat-kawat atanapi pasangan pikeun produk anjeun. Tim professional sareng ngalaman kami ngadukung anjeun ku kaahlian sareng palayanan anu wareg.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami
ANDOP WIREHARNESS LIMITED mangrupikeun IATF-16949 sareng produsén wiring konpormasi UL anu disertakeun, ogé perusahaan mangrupikeun R&D sareng pabrik manufaktur kawat abah sareng konektor. Tempatna di Dongguan, Guangdong kalayan lahan pepelakan anu ngahontal 15.000 m2.

Kaseueuran konsumén urang OEM atanapi ODM di AS, Jerman, Jepang, Australia, Swédia, jsb. ETOP ngagaduhan garis produksi sampling khusus maranéhna, ogé nganggo departemén alat internal internal anu dilengkepan lengkep pikeun SR, konektor, bagian plastik, atanapi bagian-bagian alat séjén. cekap Sareng tim kami tiasa ngadukung konsumén sareng langkung seueur saran sareng téknologis pikeun ngembangkeun produk énggal na. Sadaya ieu tiasa ngabantosan para pelanggan ngpencét L / T pisan sareng tooling paling kompetitif sareng biaya sampling.

Kauntungan utama ETOP nyaéta nyayogikeun bantuan desain abah, prototyping gancang di bumi (CAD, SOLIDWORK), rékayasa rékayasa, pembuatan alat, ogé nampi fleksibel Qty, bahkan kalebet damel jam-jam pikeun nyayogikeun syarat waktos péngkolan balik-balik. . Kapuasan palanggan mangrupikeun prioritas utama urang.

Kalayan langkung ti sapuluh taun pangalaman sareng kamampuan ngabantosan para nasabah kami dina sagala rupa industri, ETOP bakal yakin janten AVL anu mumpuni sareng mitra manufaktur anu dipercaya. Ngan bebas ngahubungan kami upami anjeun peryogi solusi kawat-kawat atanapi pasangan pikeun produk anjeun. Tim professional sareng ngalaman kami ngadukung anjeun ku kaahlian sareng palayanan anu wareg.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan