Komunikasi karo Supplier? Supplier
Nicole Peng Ms. Nicole Peng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-769-81710115 Email:etop@etopwh.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
ETOP WIREHARNESS LIMITED minangka IATF-16949 lan pabrikan Déwan kabel sing disertifikasi UL, uga perusahaan kasebut minangka basis R&D lan pabrik manufaktur lan panyambung kabel sing ekstra. Dumunung ing Dongguan, Guangdong kanthi area tanduran udakara 15.000 m2.

Umume para pelanggan yaiku OEM utawa ODM ing AS, Jerman, Jepang, Australia, Swedia, dll. ETOP duwe baris produksi sampling khusus, uga departemen alat internal internal sing dilengkapi kanggo SR, konektor, bagean plastik, utawa bagean alat liyane cekap Lan tim sing darmabakti bisa ndukung pelanggan kanthi saran lan teknologi liyane kanggo ngembangake produk anyar. Kabeh mau bisa mbantu para pelanggan nyuda L / T akeh kanthi alat lan persampelan sing paling kompetitif.

Keuntungan utama ETOP yaiku nyedhiyakake pitulung desain abah, prototyping omah kanthi cepet (CAD, SOLIDWORK), teknik produksi, nggawe alat, uga nampa Qty fleksibel, sanajan kalebu jam kerja kanggo nyukupi syarat-syarat wektu pusing pusing. . Kepuasan pelanggan tansah dadi prioritas utama.

Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman lan kemampuan ngewangi para pelanggan ing macem-macem industri, ETOP bakal yakin dadi AVL sing cocog lan mitra manufaktur sing dipercaya. Cukup hubungi kita yen sampeyan butuh solusi kawat-kawat utawa mitra kanggo produk sampeyan. Tim profesional lan berpengalaman bakal ndhukung sampeyan kanthi kepuasan lan layanan sing puas.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
ETOP WIREHARNESS LIMITED minangka IATF-16949 lan pabrikan Déwan kabel sing disertifikasi UL, uga perusahaan kasebut minangka basis R&D lan pabrik manufaktur lan panyambung kabel sing ekstra. Dumunung ing Dongguan, Guangdong kanthi area tanduran udakara 15.000 m2.

Umume para pelanggan yaiku OEM utawa ODM ing AS, Jerman, Jepang, Australia, Swedia, dll. ETOP duwe baris produksi sampling khusus, uga departemen alat internal internal sing dilengkapi kanggo SR, konektor, bagean plastik, utawa bagean alat liyane cekap Lan tim sing darmabakti bisa ndukung pelanggan kanthi saran lan teknologi liyane kanggo ngembangake produk anyar. Kabeh mau bisa mbantu para pelanggan nyuda L / T akeh kanthi alat lan persampelan sing paling kompetitif.

Keuntungan utama ETOP yaiku nyedhiyakake pitulung desain abah, prototyping omah kanthi cepet (CAD, SOLIDWORK), teknik produksi, nggawe alat, uga nampa Qty fleksibel, sanajan kalebu jam kerja kanggo nyukupi syarat-syarat wektu pusing pusing. . Kepuasan pelanggan tansah dadi prioritas utama.

Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman lan kemampuan ngewangi para pelanggan ing macem-macem industri, ETOP bakal yakin dadi AVL sing cocog lan mitra manufaktur sing dipercaya. Cukup hubungi kita yen sampeyan butuh solusi kawat-kawat utawa mitra kanggo produk sampeyan. Tim profesional lan berpengalaman bakal ndhukung sampeyan kanthi kepuasan lan layanan sing puas.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki