Komunikasi karo Supplier? Supplier
Nicole Peng Ms. Nicole Peng
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

ETOP WIREHARNESS LIMITED

CONTACT US

Trade begins with communication.

Produk Panas
Product Center
  • Kabel Diagnostik Truk Heavy Wanita OBD2 Kanggo Konektor J1708 Wanita
    Kabel Diagnostik Truk Heavy Wanita OBD2 Kanggo Konektor J1708 Wanita
  • kabel kabel ECU mobil lan sambungan kabel konektor ampseal
    kabel kabel ECU mobil lan sambungan kabel konektor ampseal
  • kabel listrik stereo mobil lan rakitan kabel audio
    kabel listrik stereo mobil lan rakitan kabel audio
  • rakitan kabel khusus mobil lan rakitan kabel
    rakitan kabel khusus mobil lan rakitan kabel
  • Kawat Injeksi Bahan Bakar Mesin Diesel khusus kanthi konektor DTV02-18
    Kawat Injeksi Bahan Bakar Mesin Diesel khusus kanthi konektor DTV02-18
  • werna konektor powerpole keyed
    werna konektor powerpole keyed
  • kustomer anti banyu anti banyu M8 splitter tipe Y
    kustomer anti banyu anti banyu M8 splitter tipe Y
  • majelis kabel mobil otomatis
    majelis kabel mobil otomatis
  • konektor anti banyu anti banyu kanggo ebike
    konektor anti banyu anti banyu kanggo ebike
  • Otomotif anti banyu Obat Wisata overholded 1.5 Konektor
    Otomotif anti banyu Obat Wisata overholded 1.5 Konektor

ABOUT US

ETOP WIREHARNESS LIMITED minangka pabrikan majelis kabel IATF-16949 lan UL sing disertifikasi, uga perusahaan kasebut minangka basis R&D lan manufaktur manufaktur kabel konektor lan konektor. Dumunung ing Dongguan, Guangdong kanthi luas pabrik sing umure 13.000 m2 lan 230 ~ 350 pegawe. Umume pelanggan OEM utawa ODM ing AS, Jerman, Jepang, Australia, Swedia, lsp. ETOP duwe lini produksi sampling khusus, uga karo departemen alat internal sing lengkap kanggo SR, konektor, bagean plastik, utawa bagean perkakas liyane kanthi irit Lan tim khusus kita bisa ndhukung pelanggan kanthi luwih akeh saran lan teknologi kanggo nggawe produk anyar. Kabeh iki bisa mbantu pelanggan nyepetake L / T kanthi alat sing paling kompetitif lan biaya sampling. Keuntungan utama ETOP yaiku nyedhiyakake pitulung desain sabuk, prototyping ing omah kanthi cepet (CAD, SOLIDWORK), rekayasa manufaktur, nggawe alat, uga nampa Qty sing fleksibel, sanajan kalebu kerja saben jam kanggo nyukupi kebutuhan wektu puteran . Kepuasan pelanggan dadi prioritas utama kita. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman lan kapabilitas sing nulungi para pelanggan ing macem-macem industri, ETOP bakal yakin bakal dadi mitra manufaktur AVL sing andal lan dipercaya. Cukup bebas hubungi kami yen sampeyan butuh solusi utawa mitra sabuk kanggo produk sampeyan. Tim profesional lan berpengalaman bakal ndhukung sampeyan kanthi skill lan layanan sing wareg.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2001
    We Were Established In 2001.
  • 200
    Our Factory Have More Than 200 Employees.
  • 10000
    More Than 10000 Square Meters Technical R&D Building.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Product

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki